Kortingen

Doepas

Doepas ook in de gemeente Loon op Zand

De Gemeente Loon op Zand heeft vanaf januari 2010 de DOE-PAS ingevoerd. Met deze pas kan men onder meer korting krijgen bij sportverenigingen en cursussen. Activiteiten op het gebied van sport en bewegen en culturele maatschappelijke activiteiten worden op deze manier gestimuleerd. Ook de VU De Langstraat geeft medewerking aan de DOE-PAS.

De DOE-PAS is bedoeld voor de inwoners van de gemeente Loon op Zand met een minimum inkomen. Met deze pas wil de gemeente Loon op Zand deze inwoners meer betrekken binnen de maatschappij.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor de DOE-PAS, kijk dan op www.digitaalservicepunt.nl of www.loonopzand.nl. Hier kunt u ook terecht voor een actueel overzicht van de aangesloten verenigingen en organisaties. Verdere informatie over de DOE-PAS kunt u verkrijgen bij de gemeentewinkel.

KBO

Mee blijven doen!

De VU De Langstraat en alle ouderenbonden in de Gemeente Loon op Zand en Waalwijk hebben het samen mogelijk gemaakt als 50 plusser deel te kunnen nemen aan de cursussen bij de VU, met 10% korting. De ouderenbonden staan voor o.a. belangenbehartiging van de senioren en proberen dit dan ook op alle mogelijke manieren waar te maken. Als lid van een van de ouderenbonden uit de Gemeente Loon op Zand en Waalwijk kunt u gebruik maken van de kortingsmogelijkheid die dit biedt om een cursus bij de VU te volgen. Of het nu gaat om creativiteit of  een taal leren, de VU heeft een aantrekkelijk cursus aanbod waar u als lid van een van de ouderenbonden met korting aan deel kunt nemen. Lidmaatschap van de ouderenbonden bedraagt ± € 20.00 per jaar. Met deze pas krijgt u korting bij 200 ondernemers in onze regio. De gezamenlijke ouderenbonden KBO’s , Anbo en PCOB.


Bekijk onze digitale krant