Enthousiaste vrijwilligers gezocht

  • -

Enthousiaste vrijwilligers gezocht

VU DE LANGSTRAAT ZOEKT ENTHOUSIASTE VRIJWILLIGERS

 

Bijna 60 jaar biedt de VU aan de inwoners van De Langstraat een uitgebreid en gevarieerd programma van cursussen, lezingen en workshops. Tweemaal per jaar wordt het aanbod samengesteld, een mix van succesvolle bestaande cursussen en een nieuw en actueel programma, dat inspeelt op de wensen van potentiële cursisten.

De VU ontvangt hiervoor geen subsidie en biedt de cursussen aan zonder winstoogmerk en tegen toegankelijke prijzen. Dat is enkel mogelijk door de inzet van gemotiveerde vrijwilligers die als cursusleider het programma samenstellen en zorgen voor de continuïteit. 

Een cursusleider geeft zelf geen cursussen. Hij/zij werft voor een onderdeel van het cursusaanbod de docenten en onderhoudt  met hen de contacten, is aanspreekpunt voor de cursisten en denkt actief mee over het programma van de VU.

De cursusleiders vormen samen het bestuur van VU De Langstraat. Maandelijks is er op dinsdagavond een bestuursvergadering.

Het is een werkbestuur, dat actief bezig is met beleid en praktijk. Gemiddeld is een cursusleider twee uur per week voor de VU aan het werk.

De VU heeft behoefte aan nieuwe cursusleiders/ bestuursleden. Zonder hen kan de VU niet bestaan. 

Heb je belangstelling en wil je meer informatie, stuur dan een mail aan info@vudelangstraat.nl. We gaan graag met je in gesprek. 


Nieuwe cursussen

  • Hier vindt u binnenkort de nieuwste cursussen

De VU-Krant: lees online onze vu-krant door op onderstaande knop te klikken.