Prints & handlettering op hout “speciale editie, moeder/dochter, oma/kleinkind enz..”

  • -

Prints & handlettering op hout “speciale editie, moeder/dochter, oma/kleinkind enz..”

Categorie

Vind je het leuk je foto’s op een originele manier op hout te verwerken? In deze workshop leer ik je hoe je papieren prints kreukelvrij met speciale lijm op hout
kunt bevestigen. Buiten een 5-tal zelfgekozen foto’s kun je ook bijvoorbeeld een afbeelding van het land waar je geweest bent of een tekst die aansluit bij je vakantiebeleving uitprinten en verlijmen.

Heb je een mooi souvenir van je vakantie, een steen, schelp, veer, drijfhout? Neem dit gerust mee! Tijdens deze workshop gaan we op verschillende manieren aan de gang je foto’s origineel te verwerken zodat jij op je kamer een leuk hoekje kunt inrichten met deze mooie herinneringen. Uiteraard mag je ook andere dierbare foto-herinneringen verwerken, het hoeven niet per se vakantiefoto’s te zijn. Hoe je de foto’s moet aanleveren bij de docent hoor je via de e-mail na inschrijving. Na afloop van de workshop ga je naar huis met vijf fotoprints en één handlettering print op hout. De kleinste maat is 10 x 15 cm, de grootste 21 x 30 cm (A4 formaat).


Kaart wordt geladen...

Startdatum
20 mei 2020
Einddatum
20 mei 2020
Tijd
14:00-17:00 uur

Locatie
Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder

Aantal vrije plaatsen: 8
Inschrijven voor deze cursus

Docent: Geertje Naalden, 1 les van 3 uur, excl. materiaalkosten € 15,00

€ 20,00

(Iedere deelnemer dient zich apart aan te melden).

Mevr.
Dhr.Bekijk onze digitale krant