Schilderen, Tekenen, Aquarel (dinsdagmiddag)

  • -

Schilderen, Tekenen, Aquarel (dinsdagmiddag)

Categorie

Echt leren schilderen en tekenen. Eerst wordt er een solide basis gelegd, waarna je zelf kunt kiezen hoe jouw vaardigheden verder te ontwikkelen. In de beginnerscursussen wordt er gewerkt aan de hand van stillevens en soms ook een model of natuur. De lesstof en stillevens zijn aanvankelijk eenvoudig en worden gaandeweg steeds moeilijker.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op:  https://www.rdmadlener.nl/lessen

Na ongeveer 3 of 4 lessen ben je in staat om een heel ingewikkeld stilleven goed weer te geven. Vervolgens worden er keuzes gemaakt: de één gaat landschappen schilderen / tekenen, de ander een portret. Ook zijn er mensen die kiezen voor een abstracte werkwijze of voor het werken aan de hand van verbaal gestelde opdrachten. We beginnen eenvoudig maar het wordt al snel steeds complexer. Gedurende de lessen voor gevorderden ontwikkel je jouw eigen stijl en leer je hoe je een bepaalde sfeer aan jouw werkstukken kunt geven en voorts hoe je een idee in een schilderij kunt omzetten: het ontwikkelen van een persoonlijke beeldtaal. In iedere groep werken mensen van verschillend niveau, beginners naast (ver)gevorderden.
Eenieder wordt strikt persoonlijk begeleid en werkt in een eigen tempo. Zo nu en dan wordt er kunsthistorische ondersteuning geboden.

 


Kaart wordt geladen...

Startdatum
4 februari 2020
Einddatum
9 juni 2020
Tijd
13:15-16:15 uur

Locatie
De Kuip

Aantal vrije plaatsen: 2
Inschrijven voor deze cursus

Er kunnen geen inschrijvingen meer worden geplaatst voor deze cursus


Bekijk onze digitale krant