Reiki

  • -

Reiki

Categorie

Deze cursus is volgeboekt. Je kunt jezelf aanmelden voor Reiki groep 2.

 

Reiki helpt je om geestelijk te ontwaken. Precies zoals we iedere ochtend wakker worden uit onze fysieke slaap, moeten we steeds wakkerder worden uit onze geestelijke slaap.
Het leven bestaat uit dagelijkse mogelijkheden en moeilijkheden. Elke tegenslag geeft ons een dieper inzicht in het pad dat we bewandelen. Wanneer we hiervoor open staan en willen leren komen we tot een ontwakend inzicht en zal ons steeds duidelijker worden waarvoor we op aarde zijn.

Emotioneel uit balans zijn, piekeren, lichamelijke ongemakken, angsten of slaapproblemen? In deze basiscursus van zes bijeenkomsten krijg je de vijf Reiki-initiaties die behoren tot de eerste graad (Shoden) en gaan we specifieke oefeningen doen om de onbalans, die op een van bovengenoemde gebieden aanwezig is, te verminderen of te verhelpen. Reiki is een energievorm die verder gaat dan vele andere werkvormen. Met Reiki dring je door tot de kern van jouw probleem en krijg je de mogelijkheid om het op te lossen. Bijkomend voordeel van Reiki is dat je er ook gemakkelijk andere mensen mee kunt helpen om weer in evenwicht te komen. Ben je op zoek naar een uitdaging om evenwichtiger, gezonder en krachtiger door het leven te gaan, dan is Reiki iets voor jou. Zet met Reiki de eerste stap op de reis naar jouw innerlijk.


Kaart wordt geladen...

Startdatum
18 september 2019
Einddatum
30 oktober 2019
Tijd
19:30-21:30 uur

Locatie
Praktijk van der Velden

Aantal vrije plaatsen: 0
Inschrijven voor deze cursus

Deze cursus is volgeboekt. U kunt zich wel inschrijven op de wachtlijst.


De VU-Krant: lees online onze vu-krant door op onderstaande knop te klikken.