Informatieavond zelfhypnose groep 2

  • -

Informatieavond zelfhypnose groep 2

Categorie

Deze cursus is volgeboekt. Je kunt jezelf aanmelden voor de wachtlijst.

Veel mensen denken bij hypnose aan showavonden waarbij mensen allerlei rare dingen moeten doen. Hypnose wordt gebruikt om een veranderingsproces in gang te zetten en om mensen van hun klacht en/of pijn af te helpen. Hypnose is heel veelzijdig en geeft je de mogelijkheid om te communiceren met het onderbewuste brein.

Oorzaken van problemen zitten namelijk weinig in het bewuste brein. 99% van ons handelen doen we met ons onderbewuste. Deze avond krijg je informatie over de mogelijkheden en de kracht van hypnose.

We gaan deze avond een gezamenlijke hypnose-oefening doen om te ervaren dat hypnose heel ontspannend en versterkend werkt. Het geeft je een heerlijke positieve boost. Daarnaast leer je zelfhypnose. Het is een snelle diepe ontspanning. Met zelfhypnose kun je pijn verminderen en je slaap verbeteren. Iedereen krijgt een bestand mee naar huis zodat je deze methode ook thuis kunt gebruiken. 

Deze avond wordt verzorgd door Diana Kanters. Ze heeft een praktijk voor psychosociale begeleiding in Loon op Zand waarin zij onder andere met hypnotherapie werkt. In haar praktijk komen kinderen, jongeren en volwassenen. Laat je informeren en verrassen!


Kaart wordt geladen...

Startdatum
21 november 2019
Einddatum
21 november 2019
Tijd
19:00-22:00 uur

Locatie
Van Haestrechtcollege

Aantal vrije plaatsen: 0
Inschrijven voor deze cursus

Deze cursus is volgeboekt. U kunt zich wel inschrijven op de wachtlijst.


De VU-Krant: lees online onze vu-krant door op onderstaande knop te klikken.