Indisch eten voor beginners

  • -

Indisch eten voor beginners

Categorie

“Mijn ogen zijn altijd groter dan mijn maag”

De Indische keuken is een bron van inspiratie voor iedere avonturier en fijnproever die belangstelling heeft voor Indisch koken en gezellig tafelen. De Indische keuken, niet te verwarren met de Chinees-Indische en Indonesische keuken, is een van de oudste fusion keukens ter wereld, die op authentieke wijze haar gerechten bereidt. De kruiden zijn de belangrijkste ingrediënten in de oosterse keuken, omdat geur en smaak bepalend zijn voor een gerecht en met elkaar in balans moeten zijn. Tijdens de gehele cursus ga je die ervaring krijgen, door het zelf te doen. Dat wordt een feest en je scoort daar hoge ogen mee óf misschien wel grote ogen. De Indische keuken bij jou thuis.


Kaart wordt geladen...

Startdatum
17 september 2019
Einddatum
1 oktober 2019
Tijd
19:30-22:00 uur

Locatie
MET Praktijkschool

Aantal vrije plaatsen: 8




Inschrijven voor deze cursus

Docent: Ron Lontho, 3 lessen van 2,5 uur, incl. € 36,00 ingrediënten en stencils.

€ 117,00

(Iedere deelnemer dient zich apart aan te melden).

Mevr.
Dhr.



De VU-Krant: lees online onze vu-krant door op onderstaande knop te klikken.